shutterstock_91973393-web
logo-yellowbeanslr
Voorwaarts is de weg

VOLG ONS

projecten

Gemaakt met vakmanschaap

 

Concept voor de internationale wolweek. Geen wollige teksten, maar korte en krachtige slogans. Interesse in deze campagne? Geef ons een seintje! Bij ons ben je nooit geschoren.

facebook logo vectorlr
twitter_logo_bluelr
wantjes jongen

educatieve kledinglijn

 

Yellow Beans ontwierp een eerste educatieve kledinglijn voor kinderen. De lijn 'spreekt voor zich' maakt kinderen wegwijs in de wereld van spreekwoorden. Ludiek, speels en met een knipoog leren ze 'van wanten'. Yellow beans brengt momenteel de collectie in productie. We houden jullie op de hoogte...

 

doopsuikerwilma-website

Wilma is geboren

 

Dorien, het linkerbeen van Yellow Beans kreeg een flinke dochter, Wilma. Ben jij ook nog op zoek naar een leuk geboortekaartje en een concept voor de doopsuiker? Bel of mail ons!

schermafbeelding 2016-12-23 om 22.30.28
schermafbeelding 2016-12-23 om 22.31.11
schermafbeelding 2016-12-23 om 22.31.35
schermafbeelding 2016-12-23 om 22.29.39
logo sara
vakmanschaap

logo kleine helden

 

Kleine helden is de naam die schuilgaat achter het creatieve naai-atelier van Sara Ulens. Originele en leuke stofjes gecombineerd met toffe snits en patronen, dat is hetgeen waar kleine helden voor staat. We ontwierpen alvast het logo. De website van kleine helden volgt binnenkort. 

BOEKEN EN VERHALEN

 

De Kleine Johannes in Leuven is meer dan een boekhandel. Regelmatig organiseert De Kleine Johannes evenementen voor jong en oud. Het team van de Kleine Johannes verwelkomt elke bezoeker met kennis, service en passie. Toen De Kleine Johannes en Duimelot samensmolten, was er een nieuw logo nodig. Een zeer fijne opdracht voor een heel leuke boekenwinkel!  

Logo Resonans vzw

 

Resonans vzw biedt ambulante begeleiding aan personen met een beperking en hun omgeving. De organisatie is onderverdeeld in verschillende diensten. Dat was ook meteen de uitdaging om het logo te ontwerpen. Het resultaat is het algemene logo van Resonans vzw, met daarbij verschillende logo’s in verschillende kleuren. 

 

Voor mama's en mini's

 

Lobke Gielkens heeft een mamablog boordevol inspiratie voor mama's en mini's over de leuke dingen des levens: DIY, uitjes, eten, shops ... Yellow Beans maakte voor de blog een logo. Leuk, leuk, leuk!