Projecten

Lay-out doctoraat

Doctor Kristien Scheepmans deed baanbrekend onderzoek naar vrijheidsbeperkende maatregelen in de thuiszorg. Ze vroeg voor haar doctoraat een cover met een symbolische vlinder. We maakten de illustratie, de lay-out van haar doctoraat, de uitnodiging en een presentatie.

Geboortekaartje Wilma

Voor Wilma ontwierpen we het geboortekaartje en de doopsuiker. Een meisje tussen bloemetjes, witte zakjes met heerlijke snoepjes en kleine zakjes met zaad voor wilde bloemen. En de bloemen die groeiden!

Uw besparingsadviseur

Klaar om minder te betalen? De besparingsadviseur zorgt ervoor dat je jaarlijks honderden euro’s minder uitgeeft aan energie en telecom. Daarnaast helpt hij je om te kijken welke medische kosten je kan recupereren via je verzekering of ziekenfonds. De besparingsadviseur kon rekenen op Yellow Beans voor zijn logo, visitekaartje en brochure.

Website en logo resonans vzw

Resonans vzw biedt ondersteuning aan personen met (vermoeden van) een beperking en hun omgeving. Hun diensten spelen op een laagdrempelige en professionele manier in op individuele zorgvragen. Voor deze mooie organisatie mochten we het logo en de website maken.

Logo voor helden

Blogster Sara is verliefd op haar grote held en is mama van hun drie andere helden: zoon Cisse en dochters Roos en Ella. Wat je kan lezen op haar blog? Alles over naaien, frullen, foto’s, leuke patronen … En wij mochten er een logo aan breien.

Kinderboekenwinkel

De Kleine Johannes in Leuven is meer dan een boekhandel. Het team van de Kleine Johannes verwelkomt elke bezoeker met kennis en passie. Regelmatig organiseren ze evenementen voor jong en oud. De Kleine Johannes vroeg een nieuw logo en promotiemateriaal. Een zeer fijne opdracht voor een heel leuke boekenwinkel!